International Student Identity Card - Macedonia English Македонски
ПРЕДЛОЖИ ПОПУСТ

Доколку имате предлог за попуст ве молиме пополнете ја формава.

Испрати предлог
Е-маил
Град
Категорија
Компанија
Опис
Случајни Попусти
Офис Плус – Струга

Град: Струга
Компанија: Офис Плус – Струга
Категорија: Друго
Попуст: 7%

Емилијано - продавница за спортска опрема

Град: Скопје
Компанија: Емилијано - продавница за спортска опрема
Категорија: Спорт
Попуст: 10%

Aurora Tours Student Aurora Macedonian Railways Mastercard Microsoft Skype