International Student Identity Card - Macedonia English Македонски
ПОПУСТИ
Југотон Литиум Рекордс

Град: Скопје
Компанија: Југотон Литиум Рекордс
Категорија: Музички Продавници
Попуст: 7%

Фризери

Град: Скопје
Компанија: Фризерско студио Лореал
Категорија: Фризери
Попуст: 20%

ДО РЕ МИ Јамаха

Град: Скопје
Компанија: ДО РЕ МИ Јамаха
Категорија: Музика
Попуст: 10%

Издавачки центар и книжарница Култура

Град: Скопје
Компанија: Издавачки центар и книжарница Култура
Категорија: Книжара
Попуст: 10%

НУ Музеј на град Скопје

Град: Скопје
Компанија: НУ Музеј на град Скопје
Категорија: Музеи
Попуст: Специјален

Национална установа Музеј на Македонија

Град: Скопје
Компанија: Национална установа Музеј на Македонија
Категорија: Музеи
Попуст: 30%

Calzedonia underwear

Град: Скопје
Компанија: Calzedonia underwear
Категорија: Бутици
Попуст: 10%

Intimissimi

Град: Скопје
Компанија: Intimissimi
Категорија: Бутици
Попуст: 10%

Национална установа Македонски народен театар - Скопје

Град: Скопје
Компанија: Национална установа Македонски народен театар - Скопје
Категорија: Театри
Попуст: 50%

Национална установа Драмски театар Скопје

Град: Скопје
Компанија: Национална установа Драмски театар Скопје
Категорија: Театри
Попуст: 50%

Таттоо Студио Скин Арт

Град: Скопје
Компанија: Таттоо Студио Скин Арт
Категорија: Друго
Попуст: 15%

Студио Кул Кат

Град: Скопје
Компанија: Студио Кул Кат
Категорија: Фризери
Попуст: 10%

Авто Школа

Град: Скопје
Компанија: Авто Школа Диабло
Категорија: Авто Школа
Попуст: 10%

Мобилни Телефони

Град: Скопје
Компанија: Мобиклик
Категорија: Мобилни Телефони
Попуст: 5%

Барови

Град: Скопје
Компанија: Пабло
Категорија: Барови
Попуст: 10%

Антикварница

Град: Скопје
Компанија: Анима
Категорија: Антикварница
Попуст: 10%

Спортски Центар Форца

Град: Скопје
Компанија: Спортски Центар Форца
Категорија: Спорт
Попуст: 10%

Македонија Сообраќај

Град: Скопје
Компанија: Македонија Сообраќај
Категорија: Транспорт
Попуст: 10%

Едукација

Град: Скопје
Компанија: Филос - училиште за странски јазици
Категорија: Едукација
Попуст: Специјален

Бутици

Град: Скопје
Компанија: Бутик Zap Milano
Категорија: Бутици
Попуст: 10%

Aurora Tours Student Aurora Macedonian Railways Mastercard Microsoft Skype