International Student Identity Card - Macedonia English Македонски
ПОПУСТИ
3 М Оутлет центар во СЦ Борис Трајковски Скопје

Град: Скопје
Компанија: 3 М Оутлет центар во СЦ Борис Трајковски Скопје
Категорија: Бутици
Попуст: 10%

3 М Спорт - ТЦ Беверли Хилс

Град: Скопје
Компанија: 3 М Спорт - ТЦ Беверли Хилс
Категорија: Бутици
Попуст: 10%

3 М Спорт - ГТЦ приземје

Град: Скопје
Компанија: 3 М Спорт - ГТЦ приземје
Категорија: Бутици
Попуст: 10%

Авто школа "Џовани" - Скопје

Град: Скопје
Компанија: Авто школа "Џовани" - Скопје
Категорија: Авто Школа
Попуст: 10%

"Атлета" фитнес и бодибилдинг клуб

Град: Скопје
Компанија: "Атлета" фитнес и бодибилдинг клуб
Категорија: Спорт
Попуст: 25%

Офис Плус - Рузвелтова

Град: Скопје
Компанија: Офис Плус - Рузвелтова
Категорија: Друго
Попуст: 7%

Офис Плус - Аеродром Александар Велики

Град: Скопје
Компанија: Офис Плус - Аеродром Александар Велики
Категорија: Друго
Попуст: 7%

Офис Плус - ДТЦ Палома Бјанка

Град: Скопје
Компанија: Офис Плус - ДТЦ Палома Бјанка
Категорија: Друго
Попуст: 7%

Офис Плус - ГТЦ

Град: Скопје
Компанија: Офис Плус - ГТЦ
Категорија: Друго
Попуст: 7%

Офис Плус - Ramstore Mall

Град: Скопје
Компанија: Офис Плус - Ramstore Mall
Категорија: Друго
Попуст: 7%

My time - специјализирани продавници за часовници и накит во Ramstore mall

Град: Скопје
Компанија: My time - специјализирани продавници за часовници и накит во Ramstore mall
Категорија: Часовници и накит
Попуст: 15%

My time - специјализирани продавници за часовници и накит во ГТЦ приземје

Град: Скопје
Компанија: My time - специјализирани продавници за часовници и накит во ГТЦ приземје
Категорија: Часовници и накит
Попуст: 15%

My time - специјализирани продавници за часовници и накит во Скопје City mall

Град: Скопје
Компанија: My time - специјализирани продавници за часовници и накит во Скопје City mall
Категорија: Часовници и накит
Попуст: 15%

Градско Кино Милениум - Скопје

Град: Скопје
Компанија: Градско Кино Милениум - Скопје
Категорија: Кина
Попуст: 33%

НУ Музеј на Македонската Борба

Град: Скопје
Компанија: НУ Музеј на Македонската Борба
Категорија: Музеи
Попуст: 50%

Drop In скејт шоп

Град: Скопје
Компанија: Drop In скејт шоп
Категорија: Бутици
Попуст: Специјален

Афродита С центар за убавина

Град: Скопје
Компанија: Афродита С центар за убавина
Категорија: Козметика
Попуст: 10%

Специјализирана продавница за спортска опрема - Pro Sport

Град: Скопје
Компанија: Специјализирана продавница за спортска опрема - Pro Sport
Категорија: Спорт
Попуст: Специјален

танцов клуб Ритам Плус

Град: Скопје
Компанија: танцов клуб Ритам Плус
Категорија: Клубови
Попуст: 10%

Логос Оксфорд центар за едукација

Град: Скопје
Компанија: Логос Оксфорд центар за едукација
Категорија: Едукација
Попуст: 15%

Aurora Tours Student Aurora Macedonian Railways Mastercard Microsoft Skype