International Student Identity Card - Macedonia English Македонски
ПОПУСТИ
Офис Плус - ДТЦ Палома Бјанка

Град: Скопје
Компанија: Офис Плус - ДТЦ Палома Бјанка
Категорија: Друго
Попуст: 7%

Офис Плус - ГТЦ

Град: Скопје
Компанија: Офис Плус - ГТЦ
Категорија: Друго
Попуст: 7%

Офис Плус - Ramstore Mall

Град: Скопје
Компанија: Офис Плус - Ramstore Mall
Категорија: Друго
Попуст: 7%

Ски центар - Заре Лазаревски - Маврово

Град: Маврово
Компанија: Ски центар - Заре Лазаревски - Маврово
Категорија: Спорт
Попуст: Специјален

My time - специјализирани продавници за часовници и накит во Ramstore mall

Град: Скопје
Компанија: My time - специјализирани продавници за часовници и накит во Ramstore mall
Категорија: Часовници и накит
Попуст: 15%

My time - специјализирани продавници за часовници и накит во ГТЦ приземје

Град: Скопје
Компанија: My time - специјализирани продавници за часовници и накит во ГТЦ приземје
Категорија: Часовници и накит
Попуст: 15%

My time - специјализирани продавници за часовници и накит во Скопје City mall

Град: Скопје
Компанија: My time - специјализирани продавници за часовници и накит во Скопје City mall
Категорија: Часовници и накит
Попуст: 15%

Градско Кино Милениум - Скопје

Град: Скопје
Компанија: Градско Кино Милениум - Скопје
Категорија: Кина
Попуст: 33%

НУ Музеј на Македонската Борба

Град: Скопје
Компанија: НУ Музеј на Македонската Борба
Категорија: Музеи
Попуст: 50%

Аурора ресорт и спа 5*

Град: Берово
Компанија: Аурора ресорт и спа 5*
Категорија: Хотели
Попуст: 20%

Drop In скејт шоп

Град: Скопје
Компанија: Drop In скејт шоп
Категорија: Бутици
Попуст: Специјален

Афродита С центар за убавина

Град: Скопје
Компанија: Афродита С центар за убавина
Категорија: Козметика
Попуст: 10%

Специјализирана продавница за спортска опрема - Pro Sport

Град: Скопје
Компанија: Специјализирана продавница за спортска опрема - Pro Sport
Категорија: Спорт
Попуст: Специјален

танцов клуб Ритам Плус

Град: Скопје
Компанија: танцов клуб Ритам Плус
Категорија: Клубови
Попуст: 10%

Логос Оксфорд центар за едукација

Град: Скопје
Компанија: Логос Оксфорд центар за едукација
Категорија: Едукација
Попуст: 15%

Стоматолози

Град: Скопје
Компанија: Соло дент - стоматолошка ординација
Категорија: Стоматолози
Попуст: 20%

Фото

Град: Скопје
Компанија: Моби арт фото лабораторија
Категорија: Фото
Попуст: 10%

BUG компјутери

Град: Скопје
Компанија: BUG компјутери
Категорија: Компјутери
Попуст: Специјален

Семос Едукација

Град: Скопје
Компанија: Семос Едукација
Категорија: Едукација
Попуст: Специјален

Семос Едукација

Град: Скопје
Компанија: Семос Едукација
Категорија: Едукација
Попуст: 15%

Aurora Tours Student Aurora Macedonian Railways Mastercard Microsoft Skype