International Student Identity Card - Macedonia English Македонски
ITIC - Интернационална Професорска Идентификациона Картичка
 
Интернационална Професорска Идентификациона Картичка е картичка која е основана од страна на ISTC во 1984 година со цел да се овозможи на сите вонредни и редовни наставници и професори да можат да користат најразлични бенефиции согласно нивниот статус. Обезбедува повеќе од 400.000 попусти на глобално ниво и над 300 попусти во Република Македонија. Картичка која претставува единствен универзално признат доказ за статусот професор и картичка која нуди различни можности согласно духот на модерните текови на Интернационалната сцена.
 
 

Услови неопходни за станување на носител на ITIC?

 
Се што ви е потребно за да станете носител на ITIC картичка е:
 
  • Мала фотографија (како за лични документи);
  • Доказ од образовната установа за статусот на наставник или професор;
  • 300 денари.
 

Картичката се вади веднаш.

Случајни Попусти
Танцов спортски клуб „Ритам Плус“

Град: Скопје
Компанија: Танцов спортски клуб „Ритам Плус“
Категорија: Клубови
Попуст: 10%

no image

Град: Битола
Компанија: Бутик Емина Лазаревски
Категорија: Бутици
Попуст: 5%

Aurora Tours Student Aurora Macedonian Railways Mastercard Microsoft Skype