International Student Identity Card - Macedonia English Македонски
ISIC - Интернационална Студентска Идентификациона Картичка

Интернационална Студентска Идентификациона Картичка е единствениот меѓународно признат доказ за статусот на редовен ученик и студент, присутна во повеќе од 130 држави низ целиот свет. Обезбедува повеќе од 400.000 попусти на глобално ниво и над 300 попусти во Република Македонија. 

Услови неопходни за станување на носител на ISIC?

 
Се што ви е потребно за да станете носител на ISIC картичка е:
 
  • Мала фотографија (како за лични документи);
  • Доказ од факултетот или училиштето за статусот на редовен ученик/студент;
  • 300 денари.
 

Картичката се вади веднаш.

Случајни Попусти
АБЦ кафе бар

Град: Скопје
Компанија: АБЦ кафе бар
Категорија: Барови
Попуст: 15%

Издавачки центар и книжарница Култура

Град: Скопје
Компанија: Издавачки центар и книжарница Култура
Категорија: Книжара
Попуст: 10%

Aurora Tours Student Aurora Macedonian Railways Mastercard Microsoft Skype