International Student Identity Card - Macedonia English Македонски
НОВОСТИ
25/09/2012
ISIC попуст во Про спорт - специјализирана продавница за спортска опрема
ISIC Macedonia и Pro Sport ви нудат специјален попуст на целокупната спортска опрема, Specialized и GT велосипеди, Babolat тениски рекети и опрема, HEAD скии и опрема и многу друго. 
17/09/2012
ISIC Македонија и танцовиот клуб Ритам Плус ве покануваат да танцуватe
Искористете ја уникатната можност со вашата ISIC, ITIC и IYTC картичка и уживајте попуст од 10% на сите курсеви за Стандардни, Латино, Ориентални танци, Салса, Хип хоп и Зумба фитнес.
13/09/2012
15% на сите услуги во Логос Оксфорд Образовниот центар
ISIC Македонија и Логос Оксфорд за сите ISIC, ITIC и IYTC корисници обезбедува 15% попуст на сите Јазични, Компјутерски и курсеви по Шах.
17/08/2012
Специјални попусти на целокупната IT опрема само со ISIC и BUG компјутери
Уживајте во уникатниот попуст во BUG компјутери и набавете ја својата најнова компјутерска опрема по специјална намалена цена.
16/08/2012
Искористете ја уникатната можност со вашата ISIC картичка, да се стекнете со сертифицирани дипломи за обука во Microsoft, Adobe, Oracle, Autodesk, Cisco итн. преку Семос центарот за едукација, со серија од специјални попусти
Огромна понуда на попусти кои варираат од 10 - 40% од редовните цени на авторизираните обуки за Oracle, Microsoft, Adobe, Autodesk, EC - Council, Cisco, Web design итн. Искористете ја вашата ISIC картичка денес.
Случајни Попусти
Градско Кино Милениум - Скопје

Град: Скопје
Компанија: Градско Кино Милениум - Скопје
Категорија: Кина
Попуст: 33%

Едукација

Град: Скопје
Компанија: Профундум - курсеви за странски јазици
Категорија: Едукација
Попуст: 10%

Aurora Tours Student Aurora Macedonian Railways Mastercard Microsoft Skype