International Student Identity Card - Macedonia English Македонски
НОВОСТИ
06/02/2013
Специјален попуст од 20% во Аурора ресорт и спа 5*
Аурора ресорт и спа 5* и ISIC Македонија, за сите корисници на ISIC, ITIC и IYTC картичките обезбедуваат специјален попуст од 20% на сите услуги.
29/01/2013
Започна натпреварот во фотографии по повод 60 години ISIC
Натпреварот во најдобра фотографија по повод 60 годишнината од основањето на ISIC започна. Испратете ваши фотографии од секојдневниот студентски живот, вашите колеги и соученици, образовните установи, атрактивни локации за забава, култура, уметност, одмор и авантура на линкот...
30/11/2012
60 години постоење на ISIC
Со почетокот на новата 2013 година, ISIC ќе прослави 60 години од иницијалното креирање во 1953 година. Очекувајте огромен број на промоции, попусти, бенефиции, понуди и изненадувања. ISIC, секогаш со студентите и учениците.
29/09/2012
Уживајте во предностите на центарот за убавина Афродита С
ISIC Македонија и центарот за убавина Афродита С, за сите корисници на ISIC, ITIC и IYTC картичките нудат 10% попуст на сите услуги и третмани во центрите за убавина во населба Аеродром и на Водно.
29/09/2012
Специјален попуст во скејт шоп Drop In Скопје
ISIC Македонија и скејт шоп Drop In Скопје, за сите ученици и студенти корисници на ISIC, ITIC и IYTC картичките нудат специјален попуст на целокупната скејт, сноу борд опрема како и на наочари, капи, патики и останата урбана гардероба.
Случајни Попусти
ДО РЕ МИ Јамаха

Град: Скопје
Компанија: ДО РЕ МИ Јамаха
Категорија: Музика
Попуст: 10%

Офис Плус – Skopje City Mall

Град: Скопје
Компанија: Офис Плус – Skopje City Mall
Категорија: Друго
Попуст: 7%

Aurora Tours Student Aurora Macedonian Railways Mastercard Microsoft Skype