International Student Identity Card - Macedonia English Македонски
НОВОСТИ
27/01/2014
50% попуст на влезните билети во НУ Музеј на Македонската борба
ISIC Македонија и НУ Музеј на Македонската борба ви нудат одличен попуст. 60% за интернационалните корисници на ISIC и 50% попуст на цената на влезни билети за корисниците во Македонија.
28/11/2013
Единствената картичка во светот која е призната од UNESCO и UN
ISIC е единствената картичка во светот призната од UNESCO и UN која нуди идентификација и милиони попусти на ученици во основно и средно училиште како и на студенти.
28/11/2013
60% попуст на уникатните Travelsim картичките плус double sim мобилен телефон
ISIC нуди 60% попуст на цената за Travelsim картичка со дополнителен мобилен телефон со капацитет за 2 сим картички. Следете го линкот и искористете го вашиот попуст денес: http://www.isic.org/benefits/travelsim/77236/
28/11/2013
Неверојатен попуст од 90% на претплатата за специјализираниот магазин The Economist
ISIC нуди неверојатен поппуст од 90% на претплатата за специјализираното списание The Economist за сите носители на ISIC во Европа, Азија и Африка. Следете го линкот и искористете го вашиот попуст денес. http://www.isic.org/benefits/the-economist/27667/
28/11/2013
Гете Институт - заштедете 100 ЕУР при започнување на он лајн курс по Германски јазик
ISIC нуди уникатна можност за сите свои корисници во соработка со глобалниот партнер Гете Институт за Германски јазик и обезбедува 100 ЕУР попуст за сите on - line курсеви.
Случајни Попусти
Музеи

Град: Прилеп
Компанија: Меморијален музеј 11 Октомври 1941
Категорија: Музеи
Попуст: Специјален

Младински хотел МХЦ - Скопје

Град: Скопје
Компанија: Младински хотел МХЦ - Скопје
Категорија: Хотели
Попуст: 10%

Aurora Tours Student Aurora Macedonian Railways Mastercard Microsoft Skype