International Student Identity Card - Macedonia English Македонски
НОВОСТИ
16/09/2015
Играјте тенис на 10% попуст во Тениска Академија Аеродром!
Тениска Академија Аеродром нуди 10% попуст на обуките за тенис, изнајмувањето на тениските терени и на услугите во нивниот кафе бар за сите корисници на картичките ISIC, ITIC и ITYC.
16/09/2015
Уживајте во БАСТИОН на Ленинова со попуст од 15%
Кафе-ресторан Бастион (ул. Ленинова/Аминта Трети) нуди 15% попуст на сите пијалоци и јадења во самиот локал.
16/09/2015
10% попуст на сите обуки во Авто Школа Нико Феникс!
Авто Школа „Нико Феникс“ во населба Аеродром нуди 10% попуст на обуките за сите категории за корисниците на картичките ISIC, ITIC и ITYC.
11/09/2015
Искористете го попустот од 10% на сите очила за гледање и за сонце и на контактните леќи во Оптика Визус
ISIC Macedonia и Оптика Визус обезбедуваат 10% попуст на целиот асортиман на очила за гледање, очила за сонце и контактни леќи кои не се веќе намалени, како и на сите прегледи во оптиката за корисниците на картичките ISIC, ITIC и ITYC.
13/02/2014
Уживајте во најубавите пици со 10% попуст
ISIC Македонија и Domino's Pizza во Скопје обезбедуваат 10% попуст на сите производи за корисниците на ISIC картичките.
Случајни Попусти
Бутици

Град: Битола
Компанија: Ви спорт - продавница и бутик за спортска опрема
Категорија: Бутици
Попуст: 10%

Едукација

Град: Скопје
Компанија: Филос - училиште за странски јазици
Категорија: Едукација
Попуст: Специјален

Aurora Tours Student Aurora Macedonian Railways Mastercard Microsoft Skype