International Student Identity Card - Macedonia English Македонски
НОВОСТИ
09/12/2015
50% на сите возови во Македонија со Македонски железници!
Македонски железници Транспорт нудат 50% на целиот железнички сообраќај во Р. Македонија за сите корисници на ISIC картички.
26/11/2015
Учете и танцувајте во Ритам Плус со попуст од 10%!
ISIC Macedonia и танцовиот спортски клуб „Ритам Плус“ Ви нудат 10% попуст на сите услуги за корисниците на ISIC, ITIC и IYTC картичките.
23/10/2015
Учете странски јазици со 10% попуст во Интеркултура!
Училиште за странски јазици „Интеркултура“ во центарот на градот нуди 10% попуст на сите јазични курсеви за корисниците на ISIC, ITIC и IYTC картичките.
08/10/2015
Поминете одлична вечер со куглање или билијард со 10% попуст во 4Bowling!
4Bowling во Capitol Mall нуди 10% попуст за корисниците на ISIC, ITIC и IYTC.
16/09/2015
Уживајте во преубава вафла или пијалок на попуст од 10% во кафе бар Мартини!
Кафе бар Мартини нуди 10% попуст на сите услуги за корисниците на картичките ISIC и ITIC.
Случајни Попусти
Бутици

Град: Битола
Компанија: Бутик Метро
Категорија: Бутици
Попуст: 10%

My time - специјализирани продавници за часовници и накит во Скопје City mall

Град: Скопје
Компанија: My time - специјализирани продавници за часовници и накит во Скопје City mall
Категорија: Часовници и накит
Попуст: 15%

Aurora Tours Student Aurora Macedonian Railways Mastercard Microsoft Skype