International Student Identity Card - Macedonia English Македонски
НОВОСТИ
12/12/2010
Попуст во најголемиот ланец на парфимерии во Република Македонија
Најголемиот ланец на парфимерии во Република Македонија, на сите свои продажни места, за сите корисници на ISIC обезбедува 10% попуст на сите парфеми и козметички производи.
Случајни Попусти
Аурора ресорт и спа 5*

Град: Берово
Компанија: Аурора ресорт и спа 5*
Категорија: Хотели
Попуст: 20%

Бутици

Град: Скопје
Компанија: Бутик Атила
Категорија: Бутици
Попуст: 10%

Aurora Tours Student Aurora Macedonian Railways Mastercard Microsoft Skype