International Student Identity Card - Macedonia English Македонски
НОВОСТИ
21/04/2016 Специјален попуст во Hair Studio Stance!

За само 200 денари, во Hair Studio Stance добивате шишање, миење и фенирање, само со ISIC картичките!

Случајни Попусти
Coffee House Приказна

Град: Скопје
Компанија: Coffee House Приказна
Категорија: Барови
Попуст: 10%

Клуб Матица

Град: Скопје
Компанија: Клуб Матица
Категорија: Книжара
Попуст: 10%

НАЈНОВИ НОВОСТИВИДИ ГИ СИТЕ >>
15% попуст на сите пијалоци во кафе бар АБЦ!
15% попуст на тениските терени и часови во АБЦ!
10% попуст на целото мени во BackYard Lounge Bar!
Aurora Tours Student Aurora Macedonian Railways Mastercard Microsoft Skype