International Student Identity Card - Macedonia English Македонски
НОВОСТИ
29/09/2012 Уживајте во предностите на центарот за убавина Афродита С

ISIC Македонија и центарот за убавина Афродита С, за сите корисници на ISIC, ITIC и IYTC картичките нудат 10% попуст на сите услуги и третмани во центрите за убавина во населба Аеродром и на Водно.

Случајни Попусти
Ресторани

Град: Скопје
Компанија: Пицерија Студио Ф
Категорија: Ресторани
Попуст: 10%

Танцов спортски клуб „Ритам Плус“

Град: Скопје
Компанија: Танцов спортски клуб „Ритам Плус“
Категорија: Клубови
Попуст: 10%

НАЈНОВИ НОВОСТИВИДИ ГИ СИТЕ >>
15% попуст на сите пијалоци во кафе бар АБЦ!
15% попуст на тениските терени и часови во АБЦ!
10% попуст на целото мени во BackYard Lounge Bar!
Aurora Tours Student Aurora Macedonian Railways Mastercard Microsoft Skype