International Student Identity Card - Macedonia English Македонски
НОВОСТИ
10/09/2016 15% попуст на тениските терени и часови во АБЦ!

Обновете ја Вашата ISIC или ITIC картичка денес и добијте ексклузивен попуст од 15% на тениските терени и обуките во клубот АБЦ!

Случајни Попусти
АБЦ тениски клуб

Град: Скопје
Компанија: АБЦ тениски клуб
Категорија: Спорт
Попуст: 15%

Бутик Вартекс

Град: Скопје
Компанија: Бутик Вартекс
Категорија: Бутици
Попуст: 5%

НАЈНОВИ НОВОСТИВИДИ ГИ СИТЕ >>
15% попуст на сите пијалоци во кафе бар АБЦ!
10% попуст на целото мени во BackYard Lounge Bar!
10% попуст на сите кожни производи во Горица Трејд!
Aurora Tours Student Aurora Macedonian Railways Mastercard Microsoft Skype