International Student Identity Card - Macedonia English Македонски
НОВОСТИ
10/09/2016 15% попуст на сите пијалоци во кафе бар АБЦ!

Обновете ја Вашата ISIC или ITIC картичка денес и добијте ексклузивен попуст од 15% на пијалоците во клубот АБЦ!

Случајни Попусти
НУ Театар Комедија Скопје

Град: Скопје
Компанија: НУ Театар Комедија Скопје
Категорија: Театри
Попуст: 50%

Ресторани

Град: Битола
Компанија: Мезе бар Фратели - пицерија
Категорија: Ресторани
Попуст: 10%

НАЈНОВИ НОВОСТИВИДИ ГИ СИТЕ >>
15% попуст на тениските терени и часови во АБЦ!
10% попуст на целото мени во BackYard Lounge Bar!
10% попуст на сите кожни производи во Горица Трејд!
Aurora Tours Student Aurora Macedonian Railways Mastercard Microsoft Skype