International Student Identity Card - Macedonia English Македонски
ПОПУСТ
Оптика Визус Тафталиџе
Град: Скопје
Адреса: Ул. Московска бр. 5 (пазар Тафталиџе)
Телефон: 02/3069540
Веб страна: http://www.vizus.com.mk/
Категорија: Оптика
10%

Оптика Визус нуди 10% попуст на целиот асортиман на очила за гледање, очила за сонце и контактни леќи кои не се веќе намалени, како и на сите прегледи во оптиката за корисниците на картичките ISIC, ITIC и ITYC

Случајни Попусти
Горица Трејд ReMall Тетово

Град: Тетово
Компанија: Горица Трејд ReMall Тетово
Категорија: Бутици
Попуст: 10%

Бутици

Град: Струмица
Компанија: Модно студио Донис
Категорија: Бутици
Попуст: 10%

Aurora Tours Student Aurora Macedonian Railways Mastercard Microsoft Skype