International Student Identity Card - Macedonia English Македонски
ПОПУСТ
Оптика Визус Центар
Град: Скопје
Адреса: Ул. Македонија бр. 27
Телефон: 02 3226631
Веб страна: http://www.vizus.com.mk/
Категорија: Оптика
10%

Оптика Визус нуди 10% попуст на целиот асортиман на очила за гледање, очила за сонце и контактни леќи кои не се веќе намалени, како и на сите прегледи во оптиката за корисниците на картичките ISIC, ITIC и ITYC.

Случајни Попусти
Танцов спортски клуб „Ритам Плус“

Град: Скопје
Компанија: Танцов спортски клуб „Ритам Плус“
Категорија: Клубови
Попуст: 10%

НУ Македонска опера и балет Скопје

Град: Скопје
Компанија: НУ Македонска опера и балет Скопје
Категорија: Друго
Попуст: 50%

Aurora Tours Student Aurora Macedonian Railways Mastercard Microsoft Skype