International Student Identity Card - Macedonia English Македонски
ПОПУСТ
Ви спорт - продавница и бутик за спортска опрема
Град: 
Битола
Адреса: 
Ул. Далматинска 35, Битола
Категорија: 
Бутици
10%

Ви спорт за сите корисници на ISIC, ITIC и IYTC, обезбедува специјален попуст од 10% на сите производи, облека и спортска опрема.

Случајни Попусти
Стоматолози

Град: Неготино
Компанија: ПЗУ Проф. Киро Андонов - Неготино
Категорија: Стоматолози
Попуст: 10%

3 М Спорт - ГТЦ приземје

Град: Скопје
Компанија: 3 М Спорт - ГТЦ приземје
Категорија: Бутици
Попуст: 10%

Aurora Tours Student Aurora Macedonian Railways Mastercard Microsoft Skype