International Student Identity Card - Macedonia English Македонски
ПОПУСТ
УРБАН Хостел
Град: 
Скопје
Адреса: 
Ул. Мајка Тереза бр. 22, 1000 Скопје
Телефон: 
6142785
Е-мејл: 
contact@urbanhostel.com.mk
Веб страна: 
http://www.urbanhostel.com.mk
Категорија: 
Хотели

За компанијата: 

УРБАН Хостел, еден од најновите и уникатни хостели во главниот град на Република Македонија. Иделно место за сместување за време на престојот во Скопје, со одлична локација во центарот на градот. Максималниот сместувачки капацитет на хостелот изнесува 30 лица, за кои хостелот на располагање нуди 1,2,3 и 4 креветни соби, со свежо и модерно ентериерно уредување.

10%

ISIC Македонија на сите корисници на ISIC,ITIC IYTC картичките нуди специјален попуст од 10% на цената за сместување во новиот УРБАН хостел во центарот на Скопје. Попустот не важи доколу резервацијата е направена преку on - line апликација.

Случајни Попусти
Специјализирана продавница за спортска опрема - Pro Sport

Град: Скопје
Компанија: Специјализирана продавница за спортска опрема - Pro Sport
Категорија: Спорт
Попуст: Специјален

Галерии

Град: Скопје
Компанија: Галерија Оливер
Категорија: Галерии
Попуст: 10%

Aurora Tours Student Aurora Macedonian Railways Mastercard Microsoft Skype