International Student Identity Card - Macedonia English Македонски
ПОПУСТ
Музеј на тутун Прилеп
Град: 
Прилеп
Категорија: 
Музеи

Музејот за тутун во Прилеп, првиот и најзначаен музеј за тутун на Балканот, обезебдува специјален попуст на влезни билети за сите носители на ISIC, ITIC и IYTC.

Случајни Попусти
Стоматолози

Град: Скопје
Компанија: ПЗУ стоматологија Божиноски
Категорија: Стоматолози
Попуст: 20%

Градско Кино Милениум - Скопје

Град: Скопје
Компанија: Градско Кино Милениум - Скопје
Категорија: Кина
Попуст: 33%

Aurora Tours Student Aurora Macedonian Railways Mastercard Microsoft Skype