International Student Identity Card - Macedonia English Македонски
ПОПУСТ
Тениска Академија Аеродром
Град: Скопје
Адреса: Спортски центар „Јане Сандански“ (Бул. Асном бр. 1)
Телефон: 076/467979
Категорија: Спорт

За компанијата: 

Новоотворени тениски терени на кејот на реката Вардар, веднаш до хотел Русија и новиот спортски центар „Јане Сандански“.

10%

Тениска Академија Аеродром нуди 10% попуст на обуките за тенис, изнајмувањето на тениските терени и на услугите во нивниот кафе бар за сите корисници на картичките ISIC, ITIC и ITYC.

Случајни Попусти
НУ Музеј на град Скопје

Град: Скопје
Компанија: НУ Музеј на град Скопје
Категорија: Музеи
Попуст: Специјален

Горица Трејд ReMall Тетово

Град: Тетово
Компанија: Горица Трејд ReMall Тетово
Категорија: Бутици
Попуст: 10%

Aurora Tours Student Aurora Macedonian Railways Mastercard Microsoft Skype