International Student Identity Card - Macedonia English Македонски
ПОПУСТ
Темов козметика
Град: 
Скопје
Адреса: 
Ул. Народен Фронт 25/2, Капиштец, 1000 Скопје
Категорија: 
Козметика
10%

Темов козметика за сите корисници на ISIC, ITIC и IYTC обезбедува 10% попустна цената на сите производи и услуги кои козметичкото студио ги нуди за своите клиенти.

Случајни Попусти
Музеи

Град: Прилеп
Компанија: Спомен дом на Блаже Конески - Небрегово
Категорија: Музеи
Попуст: Специјален

Училиште за странски јазици „Интеркултура“

Град: Скопје
Компанија: Училиште за странски јазици „Интеркултура“
Категорија: Едукација
Попуст: 10%

Aurora Tours Student Aurora Macedonian Railways Mastercard Microsoft Skype