International Student Identity Card - Macedonia English Македонски
ПОПУСТ
Таттоо Студио Скин Арт
Град: 
Скопје
Адреса: 
Т.Ц Буњаковец
Телефон: 
3131 002
Е-мејл: 
info@tattooskinart.com.mk
Веб страна: 
http://www.tattooskinart.com.mk/
Категорија: 
Друго

За компанијата: 

Таттоо и пирсинг студиото “Скин арт” постои веќе 15 години. Како и во претходниот период така и сега ова студио е единственото професионално студио за тетовирање И пирсинг во Р.Македонија ,а исто така е и меѓу првите студија на балканот кое продолжи со традицијата на тетовирањето и пирсингот која трае повеќе од 2500 години.Основачот на студиото Богдан Спасовски, кој аматерски се занимава со тетовирање од 1974година,а потоа и професионално од 1990 год сеуште работи со неговите синови кои воедно му беа и негови ученици.Него и неговиот помал син Дејан Спасовски можете да ги најдете во првото Таттоо студио во Куманово.

15%

Попуст на услугите.

Случајни Попусти
Хотел Вип Берово

Град: Берово
Компанија: Хотел Вип Берово
Категорија: Хотели
Попуст: 20%

ADAMS Shoes ТЦ СУМА Куманово

Град: Куманово
Компанија: ADAMS Shoes ТЦ СУМА Куманово
Категорија: Чевли
Попуст: 10%

Aurora Tours Student Aurora Macedonian Railways Mastercard Microsoft Skype