International Student Identity Card - Macedonia English Македонски
ПОПУСТ
Спорт ВИ
Град: 
Прилеп
Адреса: 
Ул. Тодор Паница Бр. 9, Стара Чаршија, Прилеп
Категорија: 
Бутици
10%

Спорт ВИ, специјализираната продавница за спортска опрема, за сите корисници на ISIC, ITIC и IYTC, обезбедува 10% и специјален попуст на сите свои производи.

Случајни Попусти
Бутици

Град: Битола
Компанија: Бутик Емина Лазаревски
Категорија: Бутици
Попуст: 5%

Училиште за странски јазици „Интеркултура“

Град: Скопје
Компанија: Училиште за странски јазици „Интеркултура“
Категорија: Едукација
Попуст: 10%

Aurora Tours Student Aurora Macedonian Railways Mastercard Microsoft Skype