International Student Identity Card - Macedonia English Македонски
ПОПУСТ
Соло дент - стоматолошка ординација
Град: 
Скопје
Адреса: 
Бул. Јане Сандански 9/2 лок. 6А
Е-мејл: 
zoran.solomanovski@gmail.com
Категорија: 
Стоматолози
20%

ISIC Македонија во соработка со најновиот партнер стоматолошката ординација Соло дент, за сите свои корисници нуди попуст во висина од 20% од цената на стоматолошките услуги.

Случајни Попусти
Национална установа Македонски народен театар - Скопје

Град: Скопје
Компанија: Национална установа Македонски народен театар - Скопје
Категорија: Театри
Попуст: 50%

ADAMS Shoes ТЦ СУМА Куманово

Град: Куманово
Компанија: ADAMS Shoes ТЦ СУМА Куманово
Категорија: Чевли
Попуст: 10%

Aurora Tours Student Aurora Macedonian Railways Mastercard Microsoft Skype