International Student Identity Card - Macedonia English Македонски
ПОПУСТ
Shoe art
Град: 
Скопје
Адреса: 
Бул. 11 Октомври 6/1/3, 1000 Скопје
Е-мејл: 
shoeart@yahoo.com
Категорија: 
Чевли
10%

Shoe art  продавницата за обувки за сите корисници на ISIC, ITIC и IYTC нуди попуст од 10% на своите производи.

Случајни Попусти
Ресторани

Град: Тетово
Компанија: Ресторан Сирена
Категорија: Ресторани
Попуст: 10%

Специјализирана продавница за спортска опрема - Pro Sport

Град: Скопје
Компанија: Специјализирана продавница за спортска опрема - Pro Sport
Категорија: Спорт
Попуст: Специјален

Aurora Tours Student Aurora Macedonian Railways Mastercard Microsoft Skype