International Student Identity Card - Macedonia English Македонски
ПОПУСТ
Ресторан Сирена
Град: Тетово
Адреса: ул. Маршал Тито бр.94
Телефон: 389044335
Категорија: Ресторани

За компанијата: 

Повелете во ресторанот Сирена, омиленото место на повеќето жители на градот под Шара.
Вкусете ги нашите специјалитети, без алкохол, во мирна атмосфера, поминете пријатни мигови
со Вашите пријатели.Почуствувајте ја долгогодишната семејна традиција.

10%

Попуст на услугите.

Случајни Попусти
My time - специјализирани продавници за часовници и накит во Ramstore mall

Град: Скопје
Компанија: My time - специјализирани продавници за часовници и накит во Ramstore mall
Категорија: Часовници и накит
Попуст: 15%

Офис Плус – Битола

Град: Битола
Компанија: Офис Плус – Битола
Категорија: Друго
Попуст: 7%

Aurora Tours Student Aurora Macedonian Railways Mastercard Microsoft Skype