International Student Identity Card - Macedonia English Македонски
ПОПУСТ
Ресторант Кригла Скопје
Град: 
Скопје
Адреса: 
бул. Климент Охридски бр. 18, 1000 Скопје
Категорија: 
Ресторани
10%

Ресторанот и гостилница Кригла, лоциран во непосредна близина на Владата на Република Македонија за сите корисници на ISIC картичките, обезбедува 10% попуст на производите и услугите.

Случајни Попусти
Ски центар - Заре Лазаревски - Маврово

Град: Маврово
Компанија: Ски центар - Заре Лазаревски - Маврово
Категорија: Спорт
Попуст: Специјален

Бутици

Град: Велес
Компанија: Бутик ТП Класик
Категорија: Бутици
Попуст: 5%

Aurora Tours Student Aurora Macedonian Railways Mastercard Microsoft Skype