International Student Identity Card - Macedonia English Македонски
ПОПУСТ
ПЗУ Проф. Киро Андонов - Неготино
Град: 
Неготино
Адреса: 
Ул. јане Сандански Бр. 3, 1440 Неготино
Категорија: 
Стоматолози
10%

ПЗУ Проф. Киро Андонов - Неготино, за сите корисници на ISIC, ITIC и IYTC обезбедува специјален попуст од 10% на сите стоматолошки услуги.

Случајни Попусти
Ресторани

Град: Тетово
Компанија: Ресторан Делфин
Категорија: Ресторани
Попуст: 10%

Офис Плус – Велес

Град: Велес
Компанија: Офис Плус – Велес
Категорија: Друго
Попуст: 7%

Aurora Tours Student Aurora Macedonian Railways Mastercard Microsoft Skype