International Student Identity Card - Macedonia English Македонски
ПОПУСТ
Издавачки центар и книжарница Култура
Град: 
Скопје
Адреса: 
Ристиќева палата Скопје, Економски факултет Скопје
Веб страна: 
http://www.kultura.com.mk
Категорија: 
Книжара
10%

Издавачкиот центар и книжарница Култура, за сите корисници на ISIC, ITIC и IYTC обезбедува попуст од 10% на изданијата во нивните книжарници.

Случајни Попусти
Национална установа Музеј на Македонија

Град: Скопје
Компанија: Национална установа Музеј на Македонија
Категорија: Музеи
Попуст: 30%

Танцов спортски клуб „Ритам Плус“

Град: Скопје
Компанија: Танцов спортски клуб „Ритам Плус“
Категорија: Клубови
Попуст: 10%

Aurora Tours Student Aurora Macedonian Railways Mastercard Microsoft Skype