International Student Identity Card - Macedonia English Македонски
ПОПУСТ
Профундум - курсеви за странски јазици
Град: 
Скопје
Адреса: 
Бул. партизански одреди бр. 77 1/20, 1000 Скопје
Категорија: 
Едукација
10%

Профундум центарот за странски јазици за сите корисници нуди 10% попуст на вкупната цена на еден курс.

Случајни Попусти
Музеи

Град: Прилеп
Компанија: Музеј на тутун Прилеп
Категорија: Музеи
Попуст: Специјален

ADAMS Shoes Скопје City mall

Град: Скопје
Компанија: ADAMS Shoes Скопје City mall
Категорија: Чевли
Попуст: 10%

Aurora Tours Student Aurora Macedonian Railways Mastercard Microsoft Skype