International Student Identity Card - Macedonia English Македонски
ПОПУСТ
Пицерија Ла Каза
Град: 
Битола
Адреса: 
Ул. Маршал Тито Бр. 95, Битола
Категорија: 
Ресторани
10%

Пизцеријата Ла Каза ги кани сите корисници на ISIC, ITIC и IYTC картички да уживаат во италијанските специјалитети по специјален попуст од 10%.

Случајни Попусти
Друго

Град: Прилеп
Компанија: Mанастир Зрзе
Категорија: Друго
Попуст: Специјален

Бутик Acid Wear

Град: Скопје
Компанија: Бутик Acid Wear
Категорија: Бутици
Попуст: 3%

Aurora Tours Student Aurora Macedonian Railways Mastercard Microsoft Skype