International Student Identity Card - Macedonia English Македонски
ПОПУСТ
Ноќен клуб - Инфинити
Град: 
Битола
Адреса: 
Театар Битола, Битола
Категорија: 
Клубови
10%

Ноќниот клуб Инфинити, за сите корисници на ISIC, ITIC и IYTC, обезбедува попуст од 10% на сите пијалоци и останати услуги.

Случајни Попусти
Издавачки центар и книжарница ТРИ

Град: Скопје
Компанија: Издавачки центар и книжарница ТРИ
Категорија: Книжара
Попуст: 10%

Офис Плус - ДТЦ Палома Бјанка

Град: Скопје
Компанија: Офис Плус - ДТЦ Палома Бјанка
Категорија: Друго
Попуст: 7%

Aurora Tours Student Aurora Macedonian Railways Mastercard Microsoft Skype