International Student Identity Card - Macedonia English Македонски
ПОПУСТ
НУ Театар Комедија Скопје
Град: Скопје
Адреса: Ул. Шекспирова бр. 15, 1000 Скопје
Телефон: 3063388
Е-мејл: teatarkomedija@gmail.com
Веб страна: http://www.teatarkomedija.com.mk
Категорија: Театри
50%

ISIC Македонија и НУ Театар комедија Скопје за сите корисници на ISIC картичките обезбедуваат 50% попуст на редовните цени на влезните билети за претставите. Попустот не се применува за време на премиери, гостувања на надворешни проекти, соработка со меѓународна продукција.

Случајни Попусти
3 M Фешн аутлет СЦ Борис Трајковски Скопје

Град: Скопје
Компанија: 3 M Фешн аутлет СЦ Борис Трајковски Скопје
Категорија: Бутици
Попуст: 10%

Национална установа театар Битола

Град: Битола
Компанија: Национална установа театар Битола
Категорија: Театри
Попуст: 30%

Aurora Tours Student Aurora Macedonian Railways Mastercard Microsoft Skype