International Student Identity Card - Macedonia English Македонски
ПОПУСТ
НУ Музеј на Македонската Борба
Град: Скопје
Адреса: Ул. Иљо Војвода бб
Телефон: 3256667
Е-мејл: mmb@mmb.org.mk
Веб страна: http://www.mmb.org.mk
Категорија: Музеи
50%

НУ Музеј на Македонската борба Скопје и ISIC Македонија за сите носители на ISIC картичка обезбедува 50% попуст на цената на влезните билети.

Случајни Попусти
ADAMS Shoes во ТЦ Рамсторе

Град: Скопје
Компанија: ADAMS Shoes во ТЦ Рамсторе
Категорија: Чевли
Попуст: 10%

Ресторани

Град: Битола
Компанија: Буре афим продукција - пица бар
Категорија: Ресторани
Попуст: 5%

Aurora Tours Student Aurora Macedonian Railways Mastercard Microsoft Skype