International Student Identity Card - Macedonia English Македонски
ПОПУСТ
НУ Музеј на град Скопје
Град: 
Скопје
Адреса: 
Ул. Мито Хаџивасилев Јасмин бб, Стара железничка станица, 1000 Скопје
Категорија: 
Музеи

Националната установа Музеј на град Скопје, за сите корисници на ISIC, ITIC и IYTC картичките обезбедува слободен влез во музејот.

Случајни Попусти
Издавачки центар и книжарница ТРИ

Град: Скопје
Компанија: Издавачки центар и книжарница ТРИ
Категорија: Книжара
Попуст: 10%

TA Aриес - Битола

Град: Битола
Компанија: TA Aриес - Битола
Категорија: Туристички Агенции
Попуст: Специјален

Aurora Tours Student Aurora Macedonian Railways Mastercard Microsoft Skype