International Student Identity Card - Macedonia English Македонски
ПОПУСТ
Национална установа театар Битола
Град: 
Битола
Адреса: 
Ул. Маршал Тито бб, Битола
Е-мејл: 
teatarbt@hotmail.com
Веб страна: 
http://www.teatarbitola.mk
Категорија: 
Театри
30%

За сите корисници на ISIC, ITIC и IYTC картичките, националната установа театар Битола, нуди специјален попуст од 30% од цената на влезните билети. Попустот на важи за време на премиери и гостувања на странски театарски групи.

Случајни Попусти
УРБАН Хостел

Град: Скопје
Компанија: УРБАН Хостел
Категорија: Хотели
Попуст: 10%

Кино Рамстор

Град: Скопје
Компанија: Кино Рамстор
Категорија: Кина
Попуст: 30%

Aurora Tours Student Aurora Macedonian Railways Mastercard Microsoft Skype