International Student Identity Card - Macedonia English Македонски
ПОПУСТ
Национална установа Музеј на Македонија
Град: 
Скопје
Адреса: 
Ул. Ќурчиска бб, Стара Чаршија, 1000 Скопје
Е-мејл: 
musmk@mt.net.mk
Веб страна: 
http://www.musmk.org.mk
Категорија: 
Музеи
30%

Најголемиот музеј во Република македонија, Националната установа Музеј на македонија, за сите корисници на ISIC, ITIC и IYTC обезбедува специјален попуст на влезните билети.

Случајни Попусти
Хотел Вип Берово

Град: Берово
Компанија: Хотел Вип Берово
Категорија: Хотели
Попуст: 20%

Специјализирана продавница за спортска опрема - Pro Sport

Град: Скопје
Компанија: Специјализирана продавница за спортска опрема - Pro Sport
Категорија: Спорт
Попуст: Специјален

Aurora Tours Student Aurora Macedonian Railways Mastercard Microsoft Skype