International Student Identity Card - Macedonia English Македонски
ПОПУСТ
Национална установа Македонски народен театар - Скопје
Град: 
Скопје
Адреса: 
бул. Климент Охридски бб, 1000 Скопје
Е-мејл: 
contact@mnt.com.mk
Веб страна: 
http://www.mnt.com.mk
Категорија: 
Театри
50%

Националната установа Mакедонски народен Театар Скопје, за сите корисници на ISIC картичките обезбедува специјален попуст од 50% на влезните билети. Попустот не важи за време на премиери.

Случајни Попусти
3 М Спорт Гостивар

Град: Гостивар
Компанија: 3 М Спорт Гостивар
Категорија: Бутици
Попуст: 10%

Горица Трејд ReMall Тетово

Град: Тетово
Компанија: Горица Трејд ReMall Тетово
Категорија: Бутици
Попуст: 10%

Aurora Tours Student Aurora Macedonian Railways Mastercard Microsoft Skype