International Student Identity Card - Macedonia English Македонски
ПОПУСТ
Национална установа Драмски театар Скопје
Град: 
Скопје
Адреса: 
Ул. Шекспирова бр. 15, 1000 Скопје
Веб страна: 
http://www.dramskiteatar.com.mk
Категорија: 
Театри
50%

За сите корисници на ISIC, ITIC и IYTC картичките, една од најзначајните културни установи во Македонија, Драмскиот театар Скопје, обезбедува 50% попуст на редовната цена на влезните билети. Попустот не важи за време на премиери.

Случајни Попусти
Сити фото - фото студио

Град: Скопје
Компанија: Сити фото - фото студио
Категорија: Фото
Попуст: 20%

My time - специјализирани продавници за часовници и накит во ГТЦ приземје

Град: Скопје
Компанија: My time - специјализирани продавници за часовници и накит во ГТЦ приземје
Категорија: Часовници и накит
Попуст: 15%

Aurora Tours Student Aurora Macedonian Railways Mastercard Microsoft Skype