International Student Identity Card - Macedonia English Македонски
ПОПУСТ
My time - специјализирани продавници за часовници и накит во Ramstore mall
Град: Скопје
Адреса: Ул. Св. Кирил и Методиј бр. 13, Рамстор мол, 1000 Скопје
Телефон: 3113519
Е-мејл: contact@mytime.mk
Веб страна: http://www.mytime.mk
Категорија: Часовници и накит
15%

ISIC Македонија и MY time специјализираната продавница за часовници во Рамстор мол, обезбедуваат специјален попуст од 15% на сите производи за корисниците на ISIC, ITIC и IYTC картичките. Попустот не се применува при on - line купување.

Случајни Попусти
3 М Спорт - Куманово

Град: Куманово
Компанија: 3 М Спорт - Куманово
Категорија: Бутици
Попуст: 10%

Бутици

Град: Скопје
Компанија: Бутик Zap Milano
Категорија: Бутици
Попуст: 10%

Aurora Tours Student Aurora Macedonian Railways Mastercard Microsoft Skype