International Student Identity Card - Macedonia English Македонски
ПОПУСТ
Mанастир Зрзе
Град: 
Прилеп
Адреса: 
Село Зрзе, Прилеп
Категорија: 
Друго

Еден од најубавите манастири во Македонија, манастирот во Зрзе, ги отвора своите врати и ги кани носителите на ISIC, ITIC и IYTC картичките.

Случајни Попусти
Фото

Град: Тетово
Компанија: Фото Студио Беса
Категорија: Фото
Попуст: 15%

Авто Школа Нико Феникс

Град: Скопје
Компанија: Авто Школа Нико Феникс
Категорија: Авто Школа
Попуст: 10%

Aurora Tours Student Aurora Macedonian Railways Mastercard Microsoft Skype