International Student Identity Card - Macedonia English Македонски
ПОПУСТ
Меморијален музеј 11 Октомври 1941
Град: 
Прилеп
Адреса: 
Ул. Илинденска бб, Прилеп
Категорија: 
Музеи

Меморијалниот музеј 11 Октомври 1941, лоциран во центарот на Прилеп, градот херој, нуди специјален попуст на влезни билети за сите носители на ISIC, ITIC и IYTC.

Случајни Попусти
Оптика

Град: Битола
Компанија: Zeiss оптика
Категорија: Оптика
Попуст: 5%

"Атлета" фитнес и бодибилдинг клуб

Град: Скопје
Компанија: "Атлета" фитнес и бодибилдинг клуб
Категорија: Спорт
Попуст: 25%

Aurora Tours Student Aurora Macedonian Railways Mastercard Microsoft Skype