International Student Identity Card - Macedonia English Македонски
ПОПУСТ
Спомен дом на Блаже Конески - Небрегово
Град: 
Прилеп
Адреса: 
Село Небрегово, Прилеп
Категорија: 
Музеи

Спомен домот на Блаже Конески, лоциран во неговото родно село Небрегово, близу Прилеп, обезебдува специјален попуст на влезни билети за сите корисници на ISIC, ITIC и IYTC.

Случајни Попусти
Авто Школа Нико Феникс

Град: Скопје
Компанија: Авто Школа Нико Феникс
Категорија: Авто Школа
Попуст: 10%

ADAMS Shoes ГТЦ Скопје

Град: Скопје
Компанија: ADAMS Shoes ГТЦ Скопје
Категорија: Чевли
Попуст: 10%

Aurora Tours Student Aurora Macedonian Railways Mastercard Microsoft Skype