International Student Identity Card - Macedonia English Македонски
ПОПУСТ
Кафе бар Мартини
Град: Скопје
Адреса: Бул. Партизански Одреди (Т.Ц. Лептокарија) сек. 5 лок. 2
Телефон: 02/3061127
Е-мејл: contact@martinicaffe.mk
Веб страна: http://www.martinicaffe.mk/
Категорија: Барови

За компанијата: 

Кафе бар Мартини постои од 1992 година и со својот уникатен амбиент, пријатна атмосфера и превкусните вафли претставува убаво катче за секое време во денот, удобно сместено во трговскиот центар Лептокарија.

10%

Кафе бар Мартини нуди 10% попуст на сите услуги за корисниците на картичките ISIC и ITIC.

Случајни Попусти
Горица Трејд ReMall Тетово

Град: Тетово
Компанија: Горица Трејд ReMall Тетово
Категорија: Бутици
Попуст: 10%

Чевли

Град: Скопје
Компанија: Shoe art
Категорија: Чевли
Попуст: 10%

Aurora Tours Student Aurora Macedonian Railways Mastercard Microsoft Skype