International Student Identity Card - Macedonia English Македонски
ПОПУСТ
Македонија Сообраќај
Град: 
Скопје
Адреса: 
ул. Никола Карев бр.20 Транспортен Центар
Е-мејл: 
amerit@amerit.org.mk
Веб страна: 
http://www.amerit.org.mk
Категорија: 
Транспорт
10%

Попуст на редовни автобуски линии за Германија, Софија, Солун.

Случајни Попусти
Бутици

Град: Битола
Компанија: Бутик Мода Ин - Митеви
Категорија: Бутици
Попуст: Специјален

Фото

Град: Тетово
Компанија: Фото Студио Беса
Категорија: Фото
Попуст: 15%

Aurora Tours Student Aurora Macedonian Railways Mastercard Microsoft Skype