International Student Identity Card - Macedonia English Македонски
ПОПУСТ
Македонски железници Транспорт
Град: 
Скопје
Адреса: 
Ул. Железничка Бр. 50б, 1000 Скопје
Телефон: 
023164255
Веб страна: 
http://www.mztransportad.com.mk/
Категорија: 
Транспорт
50%

Македонски железници Транспорт нудат 50% на целиот железнички сообраќај во Р. Македонија за сите корисници на ISIC картички.

Случајни Попусти
Ресторани

Град: Тетово
Компанија: Ресторан Сирена
Категорија: Ресторани
Попуст: 10%

Градско Кино Милениум - Скопје

Град: Скопје
Компанија: Градско Кино Милениум - Скопје
Категорија: Кина
Попуст: 33%

Aurora Tours Student Aurora Macedonian Railways Mastercard Microsoft Skype