International Student Identity Card - Macedonia English Македонски
ПОПУСТ
Логос Оксфорд центар за едукација
Град: 
Скопје
Адреса: 
Ул. 20 Октомври бр. 8, 1000 Скопје
Телефон: 
3129-214 -
Е-мејл: 
logosoxford@logosoxford.com.mk
Веб страна: 
http://www.logosoxford.com.mk
Категорија: 
Едукација

За компанијата: 

Логос Оксфорд е првиот и најголем ланец на училишта за странски јазици и компјутери во Македонија и успешно функционира повеќе од 10 години преку 5 свои претставништва во Скопје, Битола, Прилеп, Ресен. Логос Оксфорд е Македонски огранок од најстариот и најголем ланец на образовни институции во Југоисточна Европа - ISON Educational Group, кој нуди курсеви согласно ISO, интернационалниот сертифициран курикулум ISO 9001 - 2000.

15%

ISIC Македонија и Logos Oxford еден од најстарите и најголеми едукативни центри во Македонија, за сите ISIC, ITIC и IYTC корисници нуди специјален попуст од 15% на цената на сите Јазични курсеви на кои можете да го изучувате Англискиот, Германскиот, Грчкиот, Албанскиот и Македонскиот јазик за странци, како и на Компјутерските курсеви и најновата понуда, курсевите за Шах. Попустот можете да го користите во сите канцеларии во Скопје - Аеродром, Центар и Чаир како и во Прилеп.

Случајни Попусти
Логос Оксфорд центар за едукација

Град: Скопје
Компанија: Логос Оксфорд центар за едукација
Категорија: Едукација
Попуст: 15%

Кафе бар Мартини

Град: Скопје
Компанија: Кафе бар Мартини
Категорија: Барови
Попуст: 10%

Aurora Tours Student Aurora Macedonian Railways Mastercard Microsoft Skype