International Student Identity Card - Macedonia English Македонски
ПОПУСТ
Language planet Скопје
Град: 
Скопје
Адреса: 
бул. Јане Сандански 90/4 Населба Аеродром, 1000 Скопје
Телефон: 
2452 063
Е-мејл: 
info@planetskopje.com
Веб страна: 
http://www.planetskopje.com
Категорија: 
Едукација
7%

Специјализираното училиште за странски јазици language planet за сите корисници на ISIC картичките обезбедува специјален попуст од 7% на секоја рата за курсеви на Англиски и Шпански јазик.

Случајни Попусти
Музички Продавници

Град: Скопје
Компанија: Болин Аудио центар
Категорија: Музички Продавници
Попуст: 5%

My time - специјализирани продавници за часовници и накит во ГТЦ приземје

Град: Скопје
Компанија: My time - специјализирани продавници за часовници и накит во ГТЦ приземје
Категорија: Часовници и накит
Попуст: 15%

Aurora Tours Student Aurora Macedonian Railways Mastercard Microsoft Skype